Bel bij overlijden: 06 - 373 222 85 Dag & nacht bereikbaar

Reacties

 

Op deze pagina kunt u reacties lezen van nabestaanden voor wie wij een uitvaart hebben mogen verzorgen.

Wij doen ons werk met zorg en zijn altijd zeer betrokken, daarom zijn wij blij met iedere reactie van families voor wie wij een uitvaart hebben mogen verzorgen.

U kunt zelf ook uw reactie kwijt. Als u onderaan deze pagina uw reactie geeft, dan zal deze binnenkort ook op deze pagina te lezen zijn.

 

Alvast hartelijk dank!

 

 

 

 

 

 

 

11 Reacties

 1. Pieter de Graaf

  Magda en Rene,
  Doordat het overlijden van mijn lieve Jeannette ondanks dat je het ziet aankomen toch noch onverwachts plaats vond, wil ik met dit bericht mijn blijk van waardering uit spreken naar jullie beide toe. Door het luisterend oor van Magda naar mijn verhalen hebben we een uitvaart voor Jeannette kunnen realiseren die precies bij haar past.Het hele uitvaart proces is voor mij een onvergetelijke herinnering geworden die gekenmerkt werd door stilte, sereniteit en reinheid.Jullie beide inzet getuigt van liefde.
  Ga zo door de wereld wordt er alleen maar mooier door.
  Pieter

 2. Freek Dolstra

  Bij een overlijden komt veel kijken zowel op emotioneel vlak als wat er allemaal geregeld moet worden. En dan is het fantastisch dat er iemand is, die samen met de familie en rekening houdende met de wensen van de overledene dit op een waardige wijze kan regelen. Wij hebben de uitvaartzorg door René ervaren ondanks alle verdriet, dat dit op een zeer fijne, snelle en soepele manier is gegaan.
  Zelfs een zonnige dag op dag van uitvaart in een regen week, al zal dit laatste niet het werk van René geweest zijn.

  René – Uitvaartzorg Van der Wenden, hartelijk dank voor de lieve en goede zorgen.

  Familie De Boer

 3. Tineke en broer

  Lieve René en Magda,

  Wat ben ik blij dat ik jullie ben tegengekomen op internet vlak voor het overlijden van mijn moeder. Ik had me anders geen raad geweten. Mijn broer en ik, woonachtig zo ver van mijn moeder vandaan. Jullie hebben alles rondom haar overlijden geweldig goed verzorgd, waarvoor onze grote dank.Ik heb een foto van de opbaring met de bloemen gestuurd naar onze dochter in Argentinie. Ik kreeg mail terug van haar: wat oma zag er mooi en veel jonger uit! Zij heeft mee kunnen leven dankzij de muziek-links, het programma en de rouwkaart, die ik digitaal naar haar heb verzonden.
  Haar uitvaart was in kleine familiekring en was als een warme deken om ons heen, alles verliep perfect en was, als zij het bewust mee zou kunnen maken voor haar, zoals mijn broer zo mooi citeerde, de mooiste dag van haar leven. Een mooier afscheid kon zij zich niet wensen.
  Nogmaals onze dank voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan!

  namens de familie Lookman,

  Tineke Dielemans-Lookman

 4. Jan, Wilma en Rianne

  Magda en René: hartelijk dank voor jullie inzet voor de begrafenis van onze moeder. Wij hebben het als bijzonder ervaren dat jullie zo ruim de tijd namen om alles goed voor te bereiden. De uitvaart is geheel volgens de wens van onze moeder gegaan.

  Nogmaals dank!

 5. Tamara

  René & Magda, langs deze weg nogmaals ontzettend veel dank voor jullie goede zorgen, namens de hele familie!

  Jullie zorg is van onschatbare waarde en draagt bij aan een mooi en waardig afscheid, zoals iedereen dat verdient. Het meedenken, plannen, helpen werd erg gewaardeerd, ook al wijzigden de plannen op het laatst.

  Nogmaals onze dank!

 6. Tineke

  René en Magda van der Wenden van Van der Wenden uitvaartzorg zijn een geweldige uitvaartverzorging. Iemand te moeten missen gaat altijd gepaard met veel verdriet, en als je net als wij, ons liefste maatje ineens kwijt bent, en niets meer samen hebt kunnen regelen, is het zo fijn dat er mensen zijn zoals René en Magda. Zij hebben ons met alles geholpen en tot in de puntjes verzorgd, tot in het kleinste detail. Zij hebben gezorgd voor een heel mooi afscheid, als wij vragen hadden of wilden dat ze langs kwamen, was dat geen enkel probleem. Het is nu 9 maanden geleden, en nog steeds komt die periode voorbij, maar het is een mooie herinnering in een toch zo moeilijke tijd, mede door René en Magda van der Wenden hun bijdrage. 

  René en Magda nogmaals hartelijk dank voor jullie lieve, goede zorgen!  

 7. Marjon

  René en Magda,

  het was erg fijn dat we alles met een gerust hart aan jullie konden overlaten en dat we alles aan jullie konden vragen. Alles kon zoals wij het wilden en jullie gaven daarbij handige tips en dachten overal aan, jullie stonden voor ons klaar. Dit heb ik als heel fijn ervaren, bedankt!

 8. Jan

  Van der Wenden uitvaartzorg is met recht onze steun en toeverlaat geweest in het hele proces rond het overlijden van mijn moeder. Dit begon al met een kennismaking met mijn moeder er bij toen ze nog bij ons was, en vanaf die kennismaking tot na de uitvaart konden wij met al onze vragen bij René terecht. Naast deze praktische kant was het contact warm, respectvol en tactvol. We hebben gehuild maar ook gelachen en met elkaar slechte grappen gemaakt. Mede door de manier waarop René en Magda ons hebben geholpen kunnen we terugkijken op het mooist mogelijke afscheid en dat helpt ons enorm om het overlijden van onze moeder een plaatsje te geven en met fijne herinneringen verder te gaan. Super bedankt.

 9. Bennie

  Het was voor mij de eerste keer dat ik een uitvaart moest regelen, of beter gezegd "laten regelen".  René en Magda, jullie hebben dit voor mij boven alle verwachtingen gedaan. Snel, precies, flexibel, meelevend, meedenkend en begripvol zijn enkele trefwoorden die op jullie van toepassing zijn. Alles was mogelijk en ik heb werkelijk alles aan jullie over kunnen laten. Jullie hebben ons in deze verdrietige periode goed opgevangen en over elk detail duidelijk voorgelicht. Alles achteraf bekeken ben ik zeer tevreden en wil jullie nogmaals hartelijk bedanken.

 10. Jans

  René en Magda, Hartelijk dank voor de wijze waarop jullie de uitvaart van onze moeder hebben begeleidt. Het was, ondanks het verdriet, een mooie tijd. Doordat jullie ons alles uit handen hebben genomen, hebben wij de week voorafgaand aan de uitvaart, goed afscheid van onze moeder kunnen nemen. Wij hebben ons geen zorgen hoeven te maken over de zakelijke kant van de uitvaart. Vooral doordat jullie goed luisterden naar one wensen is de uitvaart 100% volgens onze en volgens de wens van moeder uitgevoerd! Nogmaals hartelijk dank.

 11. Fernanda

  Van der Wenden uitvaartzorg is niets te gek, er wordt goed naar je geluisterd en er word alles aangedaan om je wensen in te willigen! Juist in de moeilijke tijd van regelen en rouwen, wordt het regelen voor een heel groot deel uit handen genomen, zodat je ook kunt Rouwen maar hoe raar het misschien mag klinken ook Genieten. Voor, tijdens en na rouwdienst! René en Magda, ga zo door!!! Bedankt voor een onvergetelijke herinnering!

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *